Reiniging van Pannendaken

 

Uw huis is een van uw duurste bezittingen. Reden te meer om er voor te zorgen dat het er altijd piekfijn uit ziet.

 

Hierbij wordt het dak vaak vergeten. Simpelweg omdat dit niet zo maar 1, 2, 3, gedaan is. Dit is zonde want uw huis verliest hierdoor zijn aanzien en zal in waarde dalen.

Wij reinigen uw pannendak en brengen desgewenst een coating aan om er voor te zorgen dat uw dak minder snel weer vuil wordt. Bij het reinigen worden alle aanslag van algen, korstmos, mos en vuil verwijderd. Na het reinigen ziet uw dak er weer uit als nieuw.

 

Het is niet alleen maar mooi voor het aangezicht, het is ook beter voor uw dakpannen. Worteltjes van korstmos, mos en algen maken uw pannen poreus. Hierdoor gaat de levensduur van uw pannen achteruit. Na het reinigen en coaten van de dakpannen kunnen ze er weer jaren tegen. Dit is stukken goedkoper dan nieuwe pannen laten leggen.

 

Hoe gaan wij te werk

 

Eerst komen wij langs om de ernst van de vervuiling te bekijken hierdoor kunnen wij een inschatting maken met welke temperatuur en hoeveelheid druk wij de dakpannen het beste kunnen reinigen. Ook bekijken we hoe we het beste uw dak kunnen bereiken.

Als u dan besluit uw dak door ons te laten reinigen dan gaan wij op een rustig tempo uw dak afspuiten. Hierbij gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Om beschadiging te voorkomen.

Daarna kunnen wij de dakpannen coaten waardoor ze vuil en water afstotend worden. Hierdoor zal uw dak minder snel vuil worden.

Na de werkzaamheden wordt alles schoon gemaakt zodat bij vertrek alles netjes wordt achtergelaten. 

 

Prijsindicatie pannendak reinigen. 

 

Hoge druk reinigen met water en stoom                           8,50 euro per m2

Impregneren van de pannen (water en vuil afstotend)     9,50 euro per m2

Reinigen en impregneren samen.                                      16,- euro per m2 

 

Ook interesse om uw dakpannen te laten reinigen? Bel of mail dan voor een gratis advies en offerte Loek van Arkel

 

mail: lvanewcoating@gmail.com

gsm: 06-555 66 990